joi, 10 iulie 2008

Moartea pe bani

Acum ceva zile mergand spre Chirnogi un tip cu un Bmw era aproape sa intre in mine, noroc ca am incetinit masina la timp,in Frumusani am vazut mii de exchibitii cu masini de fite care numai cu ajutorul lui Dumnezeu nu au avut un final tragic.Marea majoritate a celor pe care i-am vazut la volan erau tineri si foarte tineri.
Nu stiu ce sa zic, dar cred ca in afara de atmosfera incinsa de gradele de afara ,in afara de mirajul sutelor de cai putere de sub capota monstrilor pe patru roti trebuie sa mai existe o explicatie pentru toate aceste tragedii...
Este greu sa faci comentarii pe marginea suferintei unor familii dar trebuie sa se faca ceva in aceasta privinta...atat pentru siguranta lor, a acestor copii, dar si pentru a celorlalti participanti la trafic.
Limitarea vitezei sub sanctiunea anularii permisului pe 1-2 ANI nu stiu ..ceva care sa mai tempereze elanul funebru al acestor tineri..trebuie sa se faca ceva altfel vom avea parte numai de stiri nenorocite si de familii indoliate

3 comentarii:

Catalin spunea...

Nu se rezolva nimic prin aceste sanctiuni.Se stie faptul ca cei cu masini puternice au si bani.Ma uitam duminica la emisiunea Studio Formula 1 in care era invitat un italian membru al unui club de masini clasice si care era mirat de faptul ca in Romania nu exista un circuit de viteza si de indeminare precum in mai toate tarile. Tipul un mos la vreo 80 de ani explica faptul ca deaia pe soselele din Romania este ceea ce este.Ei dupa cum a-ti vazut si dvs. pe Discovery, si prin alte emisiuni vezi Top Gear acolo pasionatii se duc in weekend la circuit si se dau cu masina ori motocicleta platind o taxa infima, invatind practic sa piloteze masini ori motociclete mai mult sau mai putin puternice. Asta este singura solutie de a reduce nr. de accidente pe tarimurile patriei, spusa de multi specialisti nu de mine,plus ca pe un circuit de viteza cei foarte pasionati pot face niste cursuri de pilotaj, cu indeminare si viteza ,situatii critice, mersul pe carosabil umed etc. Dar cum la noi nu exista autostrazi ce pretentii sa mai avem la circuite de viteza!!!

Anonim spunea...

Poate ca ai dreptate dar nu cred ca daca o sa legalizam prostitutia nu o sa mai avem violuri.Probabil ele se vor diminua dar nu cu mult.
totul rezida in "nebunia" caracteristica varstei si in inconstienta cu care acesti tineri i-si trateaza propria viata.
Oricum vorbim de o cu totul alta generatie, mai razboinica si mai putin dispusa sa plece urechea la un sfat ,sugestie iar cuvantul lege nu are nici o rezonanta in capul lor ,,,,asta e...

Isabella spunea...

Excitatia mea este BACK WITH THE GREAT AJUTORUL DR.JAMES IDEAL LOVE SPELL, sunt foarte incantat ca ruptura mea a fost restaurata, fostul meu sot a revenit dupa ce ma lasat pe mine si pe cei doi copii pentru o alta femeie. Am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR.JAMES pe net cum a ajutat mulți să-i aducă înapoi pe iubiți, așa că i-am contactat și pe el. mi-a spus ce este necesar pentru vraja si eu fac asa cum a spus, dupa doua zile de vraja, ex-sotia mea, ma sunat sa cer o iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, așa că a fost DR.JAMES care ma ajutat să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să vă spun o mare mulțumire pentru tine DR.JAMES pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu soț se va întoarce la mine așa rapid cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acest om puternic pe care Dumnezeu îl folosește pentru a ajuta oamenii acum. Iată contactul lui: Trimiteți un e-mail la: (drjamestempleofsolution@outlook.com sau puteți apela / WhatsApp: +2348052523829).

 

blogger templates | Make Money Online