joi, 10 iulie 2008

Dimineata cu Razvan si Nani( "sau mai bine stateam in pat")


Ei oameni buni ce parere aveti de ei? Nu-i asa ca sunt simpatici?
Parca seamana cu houserii/manelistii din fata blocului meu care mananca seminte
si discuta numai despre nu stiu cate mii de euro au dat in colo, nu stiu
cate au luat de acolo.
Acum si-au schimbat formatul, si s-au mutat si la alt post de televiziune, parca
Antena, nu sunt informat. Dar mai tineti minte blondina aceea, Miss Playboy, Spataru', Tataru' sau cum o chema. Care era ideea cu ea? Cu ce ajuta emisiunea? E frumoasa tipa, dar e deajuns sa iti cumperi un playboy si sa vezi acolo tot ce ii place ochiului mai mult.. Acum sincer va spun, in momentele cand vorbea, prezenta vremea sau nu mai stiu ce facea, dadeam televizorul pe mute, ma uitam
cateva secunde si schimbam postul. Fratilor, vreti blonde, vreti forme? Duceti-va in mall, s-a spart conducta acolo. Domnul acela intelingent care face grila poate se gandeste ca sunt si oameni care apreciaza umorul adevarat, nu 60-90-60-uri si Columbence, servite de-a gata, in fustite pe micile noastre ecrane.
Acum sa revin la Dani, parca Dani il cheama. Pot sa jur ca am avut un prieten care ii semana leit, in gesturi in tot. Sunt amuzanti , sa nu fim absurzi, dar nu cred ca au ce cauta la televizor, sunt umor de scara de bloc si atat.
Celalalt parca e mai simpatic, dar prea isi etaleaza mimica fetei si parca e un copil ademenit de o acadea din spatele cameramanului.
Acum blonda a plecat si a venit o bruneta, tot un manechin:D
Concluzia e ca totusi sunt amuzanti, dar mai bine ies in fata blocului si stau la niste glume cu prietenii decat sa ii vad pe smecherashii astia doi cu toti manelarii lor cu tot..
Za end! Your Trully, Jora Andrei

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online