sâmbătă, 27 martie 2010

Criza de nesimtire

Am ales intre rau si incompetenta...am ales intre coruptia din PSD si coruptia din PDL am ales inte Vantu si Cocos... si am ales.
Dar speram ca Presedintele sa aiba mai mult fler in a alege un prim ministru, altul decat dl Boc. Dar cum raul este facut deja si cum analize la subiect au facut altii inaintea mea ,o sa ma opresc aici dar nu inainte sa spun ca Legea coplatii este o lege bolnava ,o lege care va lipsi pe multi dintre noi de servicii medicale esentiale .In principiu se va legaliza o practica obisnuita la noi ,numai ca acum pe langa spaga obisnuita va interveni si aceasta coplata care clar este deja prea mult.Se va intampla un mic genocid care va scoate din cursa pentru viata pe cei mai saraci dintre noi ,someri ,copii proveniti din medii oarecum lipsite de posibilitati materiale si in special batrani fara pensie ori cu pensii ceausiste. Cu aceasta ocazie poate reuseste dl Boc sa schimbe raportul dintre populatia activa si pensionari.
Taxa forfetara este ok dar atat timp cat peste ea nu se mai aplica si alte taxe precum, obolul catre distinsii angajati ai primariei ,comisioanele catre Garda Financiara,si alte tipuri de servituti catre organele statului in special cele cu atributii de control .Nimeni nu va mai avea "tupeul" sa initieze vreo afacere deoarece are asigurat falimentul din stat ..scuze am vrut sa spun din start.Consecinta......someri puzderie ,bani mai putini la buget,colaps grecesc.Si incet, incet ,tara asta nenorocita deja de 20 de ani de "democratie" se va duce de rapa si probabil ca noi cu totii vom ajunge sclavi pe plantatie si asta cat de curand. Si poate ca va fi o optiune mai buna decat mizeria asta in care traim .
 

blogger templates | Make Money Online