joi, 14 august 2008

La multi Ani!


Maine 15 August mare zi mare..Este ziua mea a sotiei mele si cred ca a inca 7% din populatia tarii.Cu acesta ocazie va urez la toti un sincer "La Multi Ani" si tot ceea ce va doriti sa se implineasca...a si sa nu uit ,maine este in primul rand ziua Sfintei Marii o zi cu adevarat speciala in viata crestinilor zi in care se praznuieste "Adormirea Maicii Domnului".
La Multi Ani!

luni, 11 august 2008

Chinezarii

Dupa ce au umplut mapamondul cu tenisi,TFT-uri si inca cateva sute de mii de produse ieftine si bune iata ca cei mai buni prieteni ai "popolului" roman au mai scornit ceva.
Ecranul de apa ,ori mama fantanilor arteziene ori incercati voi sa-i dati o alta denumire.Iata cum arata minunea si incercati sa urmariti materialul pana la capat.

Pe cat punem pariu ca acum se lucreaza la varianta in culori?

sâmbătă, 2 august 2008

Logica ....unde e?

Intotdeauna m-am minunat de scornelile guvernantilor si parlamentarilor nostri in materie de taxe si legi si cred ca toata lumea este de acord cu asta.
Zilele astea am cautat o masina pe net si am avut o mare surpriza.Daciile autohtone concureaza cot la cot cu masinile de afara ...dar numai la pret.Si ca sa exemplific.
Renault LAGUNA
EUR 1.600 RON 5.627
Categoria: autoturism Uşi: 4/5 Data: 1995 Motorizare: Benzina Capacitate: 1800 cm3
Culoarea: albastru metalizat
Stare:inmatriculabila
Opţionale siguranţă:
ABS; Închidere centralizata; Servodirectie;
Opţionale confort:
Geamuri electrice;


si concurenta directa sa zic asa
Dacia 1310 LI BREAK
EUR 1.848 RON 6.500
Categoria: autoturism Uşi: 4/5Putere: 65 CP Motorizare: Benzina
Data: 2000 Consum: 6,00l
Capacitate: 1400 cm3
Kilometraj: 75.000 km
Culoarea: argintiu metalizat
Stare:inmatriculata
Opţionale confort:
Trapa;
Observaţii:
Primul proprietar, 75000km, geamuri fumurii, praguri, trapa, vopsea metalizata, nelovita, fara incidente, fara rugina, foarte bine intretinuta. Pret negociabil: 6500ron
Acum concluzia.La acest moment pentru masinile de import se percepe o taxa asa zis de mediu care este destul de redusa fata de taxa de prima inmatriculare dar care este(vorba lui Vanghelie)deci exista.
Pai domnilor guvernanti ca si securitate ,indicatori de poluare si orice alti indici
Renault este cu mult deasupra trapei Daciei autohtone (cred eu).
Plus de asta este gata fabricata (nu mai trebuie fier extras ori prelucrat,nu mai trebuie poluata atmosfera cu chimicale).Eu cred ca un guvern responsabil ar fi trebuit sa accepte importul de astfel de autoturisme ca un fenomen natural care ar aduce reale foloase si cetatenilor si statului.Si sa stea domnii nostri din Guvern linistiti ca nu vor intra in tara rable mai rable decat ale noastre pentru ca si aici va interveni selectia bazata pe bunul simt al celui care cumpara si de ce nu chiar a vanzatorilor. Asa ca ,jos cu rablele indigene domnilor guvernanti..!
 

blogger templates | Make Money Online